• Redaktionen

Woke-fanatikere udsætter datter til dræbt betjent for had

Opdateret: 17. nov. 2020

Woke-individer beviser tydeligt, at had er den fremdrivende faktor for deres kamp for "social retfærdighed"

Rendyrket had

Da betjenten Ismael Chavez blev skudt i McAllen, Texas for tre måneder siden, formåede en gruppe Woke-individer at bevise, hvordan den egentlige fremdrift bag deres såkaldte kamp for social retfærdighed er rendyrket had. Dette fik datteren til Ismael Chavez, Savannah Chavez, at føle, da hun sørgede over sin far med en hyldest på Twitter.

“Én betjent død, mange flere tilbage”

I Savannah Chavezs Twitter-opslag tog hun afsked med sin far med ordene: ”Ord kan ikke beskrive min smerte, men jeg er glad for, min far har fået fred. Du var en fantastisk mand, og jeg savner dig. Du døde som en helt”. De rørende ord blev imidlertid mødt af en række modbydelige og hadefulde beskeder:

“One cop down many more to go” (”én betjent død, mange flere tilbage”), skrev en bruger f.eks., mens en anden supplerede ved at skrive, at han (Chavez) heldigvis var død, så han ikke kunne gøre mere skade som betjent, og folk begyndte tilmed at kritisere betjentens datter for, at hun nævnte sin fars død, fordi tidspunktet var ”dårligt”, mens en direkte skrev, at hun skulle have sørget i fred uden at anvende det ”racistiske” hashtag #bluelivesmatter, der er til for at støtte politiet. Kommentarerne refererer naturligvis til vreden over politiet i forbindelse med George Floyds død.


“Vi knepper på hendes fars grav.”

”Vi knepper på hendes fars grav”

Men hadet stoppede ikke der og udviklede sig så voldsomt, at folk tilmed begyndte at skrive fornærmelser af stærk seksuel karakter. ”We fuck on her dads grave” (”vi knepper på hendes fars grav”), skrev én, mens betjent Chavez desuden blev omtalt med ordene ”et råddent pansersvins lig”.

Politiet har siden taget stærkt afstand fra de hadefulde beskeder, Savannah Chavezs har modtaget.

36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle