• Redaktionen

Voldtægts-, tortur-, og morddømt kvinde deltog i demokraternes nationale konvent

Opdateret: 16. nov. 2020

Udsultede, brændte, bankede, voldtog og torturerede sit offer

”We the people”

Under Demokraternes nationale konvent i august i år var en noget kontroversiel deltager ifølge Snopes at finde blandt rækken af aktivister, politiske ledere, atleter og skuespillere, der deltog i en videomontage med titlen ”We the People”, der promoverede begreber som retfærdighed, fred, forsvar, frihed og almen velfærd. Nemlig den nu politisk aktive Donna Hylton, der i 1985 blev dømt for voldtægt, tortur og mord. Tilbage i 2017 skabte Hylton også røre, fordi hun deltog som taler til en Women’s March-demonstration.


“Han er jo alligevel homo.”

Klemte sit offers testikler med en tang

Den nu 55-årige Donna Hylton, der stammer fra Jamaica, blev i 1985 idømt 25 år i fængsel efter sin deltagelse med seks andre i den brutale kidnapning, voldtægt, tortur og til sidst drab, der fandt sted på Long Island i New York City på den 62-årige ejendomsmægler Thomas Vigliarolo.

Donna Hylton blev blandet ind i forbrydelsen, fordi hun havde kontakt til en mand, som Vigliarolo, der var en kendt svindler, angiveligt havde snydt for en større sum penge, og sammen med en gruppe andre piger blev Haylton ansat til at kidnappe Vigliarolo, der i en periode på mere end to uger blev sultet, gennembanket, brændt, fik sine testikler klemt med en tang og voldtaget med en metalstang med den grusomme kommentar: ”Han er jo alligevel homo.” Efter mere end to ugers voldsom tortur døde Vigliarolo så af sine skader, hvorefter hans lig blev gemt væk i et skab.

Hyldet som "indflydelsesrig samfundsleder."

Donna Hylton blev løsladt fra fængslet i 2012, men hendes fortid har altså ikke afholdt hende fra at blive aktivist for det demokratiske parti og udover sin deltagelse i Women’s March i 2017, hyldes hun nu altså også af demokraterne som ”impactful community leader”

37 visninger0 kommentarer