• Redaktionen

Vernon Jones: Venstrefløjen undertrykker os og afholder os fra at tænke selv

Opdateret: 16. nov. 2020

Det demokratiske medlem af Repræsentanternes Hus i Georgia, Vernon Jones, meldte i april 2020 ud, at han ville stemme på Donald Trump til det kommende præsidentvalg.

Demokraten der støtter Trump

Det demokratiske medlem af Repræsentanternes Hus i Georgia, Vernon Jones, meldte i april 2020 ud, at han ville stemme på Donald Trump til det kommende præsidentvalg, og dermed blev Jones den første statsvalgte demokratiske embedsmand i Georgia til at bakke op om en anden præsidentperiode til Donald Trump. ”For mig er det helt enkelt. Præsident Trumps håndtering af økonomien, hans støtte til historisk sorte universiteter og hans strafferetlige initiativer fik mig til at tilslutte mig hans kampagne,” har Vernon bl.a. udtalt sig.

“Jeg har til hensigt at hjælpe det demokratiske parti med at komme af med sin afsky til selvstændige og konservative sorte.”

Ytringsfriheden under pres

En uge senere meddelte Jones, at han havde til hensigt at trække sit kandidatur til genvalg tilbage. I en erklæring udtalte han: "Jeg er træt af, at jeg og min familie bliver angrebet og chikaneret af det demokratiske parti, fordi jeg sætter mit land foran mit parti. Jeg sætter en ære i at kunne tænke frit. Min ytringsfrihed er under pres. Jeg har til hensigt at hjælpe det demokratiske parti med at komme af med sin afsky til selvstændige og konservative sorte (…). Derfor har jeg besluttet mig for at træde tilbage fra min post.”


De skal holdes til ansvar!

I et radiointerview efter meddelelsen tilkendegav Jones imidlertid, at han ikke havde til hensigt at ændre sin partitilhørighed: "Jeg vil ikke forlade det demokratiske parti, for nogen må sørge for at holde dem ansvarlige.” Senere på Twitter supplerede han så med ordene: ”Jeg har fået så meget støtte, at jeg ikke bare kan ignorere det. Jeg vil ikke lade demokraterne tyrannisere mig i knæ. Jeg lader dem ikke vinde. Jeg trækker mig IKKE!”

26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle