• Redaktionen

Trump har knap tabt valget, før kommunisterne sætter ind

Opdateret: 17. nov. 2020

Cortez udarbejder liste over Trump-støtter, der skal føre til censur og tab af job

Trump Accountability Project

Alexandria Ocasio-Cortez, Medlem af Repræsentanternes Hus, har fået igangsat udarbejdningen af en omfattende liste over navne på individer, der har ”valgt, tjent, støttet og repræsenteret” præsident Donald Trump. Projektet kaldes “Trump Accountability Project” og udarbejdes for at holde individer ”ansvarlige” for på noget tidspunkt at have støttet præsidenten. Meningen med listen er, at den i fremtiden skal anvendes til at censurere de pågældendes profiler på sociale medier, det skriver The Post Millennial.


Trumps “spytslikkere”

I et tweet tidligere på måneden spurgte Cortez, om nogen sørgede for at gemme tweets og andre SoMe-opslag fra Trumps ”spytslikkere”, så de kunne holdes ansvarlige for dem i fremtiden, og heldigvis for Cortez har en radikal politisk aktivist allerede begyndt processen. Den tidligere administrationsmedarbejder for Obamas regering, Michael Simon, har sagt, at han er ved at indsamle navne på alle dem, der har støttet Trump i 2016 og 2020-valget. Det er meningen, at aktivisterne i fremtiden vil kunne bruge de indsamlede oplysninger til at skræmme alle væk fra at ansætte en Trump-supporter og til at udskamme republikanerne for at anvende deres forfatningsmæssige ret.

Totalitarisme

Cortez støtter ”demokratisk socialisme”, men eksemplet her er med til at bevise, at begrebet blot er ”gammel vin på nye flasker” for en kommunisme, der kan udvikle sig lige så totalitær som i alle de lande, der gennemlever den eller har gennemlevet den på et tidspunkt i historien. For, som alle kommunistiske regimer og tænkere har gjort, opfindes der nu nye måde at udvikle taktikker i forsøget på at gennemføre deres agendaer.

Censur er i den forbindelse et afgørende middel, og både kommunistiske og fascistiske ledere fra Cuba til Nazityskland har fået kontrol med alt, der høres, ses og læses gennem medierne. Derfor er Cortez’ forsøg også et direkte angreb på ytringsfriheden, fordi hun lægger den første sten på vejen til et samfund, der ikke er styret af frihed, men af frygt. Og netop frygt er et andet våben, som totalitære regimer og politikere benytter sig af: Hvis man trues med repressalier, censur, tab af job og en generel negativ social kontrol som følge af ens ytringer, er der allerede sket indgreb på ytringsfriheden, hvilket i sidste ende vil føre til store konsekvenser for den demokratiske debat og proces. Projektet, hvis aktivister også har forbindelser til Black Lives Matter, høster ikke desto mindre mange støtter på Twitter, hvor en bruger bl.a. skriver, at de alle (Trump-støtter) skal udstødes af samfundet. Alle 70 millioner mennesker, åbenbart.

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle