• Redaktionen

Sikandar Siddique sjusker med regnskaber

Opdateret: 25. sep. 2021

Ifølge eksperter er der tale om en tydelig overtrædelse af årsregnskabsloven.

Klokkeklar overtrædelse af årsregnskabsloven

Ifølge Frihedsbrevet har partileder for Frie Grønne, Sikandar Siddique, angiveligt lavet ”rod og fejl” i de regnskaber, han har indsendt til Erhvervsstyrelsen for sit konsulentselskab Regiis Group IVS. Baseret på Frihedsbrevets gennemgang og en ekspertvurdering beskrives regnskaberne som ”skrupforkerte,” mens det konkluderes, at de fejlbehæftede regnskaber er indsendt til myndighederne i den tid, partilederen har siddet i Folketinget. Eksperterne vurderer også, at der er tale om ”klokkeklare overtrædelser af årsregnskabsloven”.

Regiis Group IVS

Formålet med Sikandar Siddiques konsulentvirksomheden Regiis Group IVS er ifølge Erhvervsstyrelsen ”at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed”, og selskabet kunne efter en resultatopgørelse for 2019 udvise et overskud på kr. 78.649. De oplysninger skulle dog netop være blandt de regnskaber, der ifølge Frihedsbrevet har været ”skrupforkerte”.


Om Sikandar Siddique bevidst har forsøgt at fuske med tallene, eller om der er tale om en fejl, melder historien intet om, men eftersom meget tyder på, at den splittende partileder har overtrådt loven, bliver det spændende at følge udviklingen.


269 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle