• Redaktionen

SF’er i aggressivt angreb på online-avis

SF’eren Sadek Al-Amood kan ikke tåle modstand og angriber medie for at være ”småfascistisk”.

Generationsskat

SF’eren, Sadek Al-Amood, der er kandidat til regionsrådet i Hovedstaden, mener, at samfundet står i gæld til de unge for de konsekvenser coronakrisen har haft for deres socialliv. Derfor foreslår han, at der indføres en skat på ting som bolig og formue, der ikke vil ramme de unge. Pengene, mener Al-Amood, skal være med til at sikre, at unge ”kommer til den fedeste fredagsbar”, og ”aldrig mere skal nøjes med at spise pasta med ketchup.”


”Småfascistisk blog”

Da de konservatives Mette Abildgaard delte artiklen fra Indblik.dk, gik Sadek Al-Amood aggressivt til genmæle ved at kalde mediet for en ”småfascistisk blog.” Det er dog ikke overraskende, at en SF-politiker tyr til aggressive modsvar, der ligger langt under niveauet for en saglig debat, og det er heller ikke overraskende, at man igen misbruger begrebet ”fascisme” i et tarveligt angreb, fordi man ikke bryder sig om vinklingen i en artikel. Tendensen er nemlig stigende hos de socialistiske venstrefløjspartier.


Og SF’s hykleri er til at få øje på. For under et år siden rasede SF’s formand Pia Olsen Dyhr nemlig over de plakater, der i traktordemonstrationen efter minkskandalen udstillede både Mette Frederiksen og Pia Olsen Dyhr som nazister. Dengang udtalte SF’s formand, at det gjorde hende ”vred og gal”:


”Jeg har den største respekt for uenighed, debat og dialog. Jeg vil gerne stå på mål for, hvad jeg mener og hvorfor. Men jeg forventer at vi gør det på en ordentlig og sober måde. For ellers holder alt jo op,” skrev Pia Olsen Dyhr dengang om nazisme-sammenligningen, og SF-formanden har helt ret i sit budskab.


Men desværre viser Sadek Al-Amood, at de samme værdier ikke gælder for SF selv. Og når man tænker på, at venstrefløjen nu repræsenterer en stigende aggressivitet og manglende evne (eller vilje!) til at leve op til Olsen-Dyhrs budskab om ”uenighed, debat og dialog”, som SF's Sofie Lippert Troelsen f.eks. udviste, da det kom frem, at hun så ”en god pointe” i at melde en politisk modstander til det ekstreme og voldelige Redox, kommer Al-Amoods beslutning om at spille fascismekortet dog som forventet.


104 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle