• Redaktionen

Muslimsk skuespiller: ”Jeg ville have dræbt alle jøder i verden”

En muslimsk skuespiller fra Pakistan tweetede forleden et citat, der angiveligt skulle stamme fra Hitler. Tweetet blev skrevet i forbindelse med de voldelige sammenstød mellem Israel og Hamas.

Den 37-årige skuespiller, Zahida Malik, også kendt som Veena Malik, har over de sidste to årtier spiller med i en række Bollywood- og Lollywood-film, mens skuespilleren på sin hjemmeside desuden påstår, hun har været ambassadør for FN, Røde Kors og en række interesseorganisationer. Hendes tweet, som hun for få dage siden sendte ud til sine 1,5 millioner følgere, udtrykte dog langt fra et menneskesyn, der er de overnævnte organisationer værdigt: "I would have killed all the Jews of the world…but I kept some to show the world why I killed them,” skrev skuespilleren i tweetet, hvor hun henviste til Adolf Hitler som personen bag den ekstreme udtalelse. Dog er der intet, der tyder på, at den morderiske diktator faktisk står bag citatet, og det lader derfor til, at tweetet er et udtryk for skuespillerens egne holdninger.


“I would have killed all the Jews of the world…but I kept some to show the world why I killed them!”

Har jublet over død og ødelæggelser

I forbindelse med nævnte tweet har flere medier kunnet berette om, hvordan skuespilleren er kommet med adskillige verbale angreb mod jøder.


”Malik har talt positivt om angrebene på israelitterne og har jublet over død og ødelæggelser i forbindelse hermed,” har det indiske medie OpIndia f.eks. skrevet, mens det desuden er blevet afsløret, at hun i tidligere tweets har udtrykt, at muslimer bør være stolte over Hamas’ angreb, der har bestået af over 130 missiler mod israelske civile.


Men at muslimer glæder sig over død og ødelæggelse kommer nok efterhånden ikke som en overraskelse for nogen.


Tweetet er i mellemtiden blevet slettet, men New York Magazine-journalisten Yashar Ali nåede at lave et screenshot af det, der kan ses herunder.


52 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle