• Redaktionen

Muslimer jubler over død og ulykke

Først var det nyheden om Kurt Westergaards død. Nu er det Lars Vilks.

Westergaard skulle brænde op i helvede!

Ytringsfrihedsforkæmperen og satiretegneren Kurt Westergaard blev især berømt, da han i 2005 stod bag de satiriske Muhammed-tegninger, der blev trykt i Jyllands-Posten og førte til den såkaldte Muhammed-krise. Siden har han været forhadt blandt en stor gruppe herboende muslimer, der ikke blot opfatter tegningerne som blasfemiske, men også som krænkende og fornærmende. Tegningerne førte til, at Westergaard måtte leve under politibeskyttelse, og i 2010 trængte terroristen Muhudiin Mohamed Geele ind på satiretegnerens privatadresse bevæbnet med en økse for at slå ham ihjel. Et drabsforsøg, han senere blev dømt udvist af Danmark for, hvorfor han i dag er bosat på et udrejsecenter.


Lars Vilks død var gode nyheder

Men Westergaard er naturligvis ikke den eneste, der får de hadefulde muslimers vrede at føle. Også den svenske kunstner og islamkritiker, der på samme vis har måttet leve med dødstrusler fra muslimske kredse, for særligt den Muhammed-tegning han fik tryk i et svensk medie i 2007, blev i går tilsvinet på de sociale medier, da det kom frem, at han var omkommet i et tragisk biluheld i Sverige.


Lars Vilks befandt sig på Krudttønden under terrorangrebet i 2015, og hans brug af ytringsfriheden i debatten om islam førte altså i går til kommentarer om, at også han skulle ”brænde op i helvede”, og at hans død var "gode nyheder".


Ja, integrationen i Danmark går godt.


Se galleriet med et lille udvalg af eksempler herunder


165 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle