• Redaktionen

LGBT-hug til den første åbne homoseksuelle NFL-spiller

At Carl Nassib som den første NFL-spiller er sprunget ud som homoseksuel har ikke ført til entydig glæde og støtte blandt LGBT-personer. Nassib har nemlig de ”forkerte” politiske overbevisninger

Den første åbne homoseksuelle NFL-spiller

Den 28-årige forsvarsspiller for NFL-holdet Las Vegas Raiders valgte i mandags at springe ud som homoseksuel i en video, han postede på sin Instagram-profil, og som kan ses herunder i artiklen.


”Jeg vil bare bruge et kort øjeblik på at fortælle, at jeg er homoseksuel,” siger Nassib i videoen og tilføjer: ”Jeg har ventet længe på at fortælle det, men føler mig endelig parat til at lette mit hjerte.”


Sportsverdenen – og særligt (amerikansk) fodbold – har længe været under kritik for ikke at gøre tilstrækkeligt for at bekæmpe homofobisk kultur. Derfor skulle man også tro, at nyheden ville gøre LGBT-miljøet ellevilde. Og mens Carl Nassib uden tvivl har høstet stor ros fra mainstreammedierne og store elementer af LGBT, har en særlig gruppe valgt at give udtryk for deres skuffelse. Nassib har nemlig de ”forkerte” politiske holdninger.

Konservativ republikaner

Fordi det er kommet frem, at Carl Nassib er konservativ republikaner, der støttede Donald Trump under præsidentvalget i 2020, har en gruppe LGBT-personer valgt skånselsløst at kritisere den amerikanske fodboldstjerne.


”Jeg er stolt af og støtter Carl Nassib for at springe ud… medmindre han er Trump-supporter, så er det bare problematisk,” skriver én bruger, mens en anden desuden mener, at Nassibs hudfarve er et problem: ”Den homoseksuelle NFL-spiller er selvfølgelig republikaner. Man kan ikke stole en skid på de hvide homoseksuelle,” skriver en ung mand. Andre kalder bare nyheden for skuffende."Blandt modreaktionerne har en del pointeret, at venstrefløjen tydeligvis ikke er så tolerante, når det kommer til stykket.


”Republikanerne har vist mig mere respekt som homoseksuel, end de homoseksuelle har vist mig for mine overbevisninger, der ligger til højre for midten,” skriver en bruger f.eks. på Facebook.


“Jeg er stolt af og støtter Carl Nassib for at springe ud… medmindre han er Trump-supporter, så er det bare problematisk”

Caitlyn Jenner

Den 71-årige transkvinde, tv-personlighed og politiker for det republikanske parti, Caitlyn Jenner, var udsat for en lignende situation, da hun ville udstille den ”tolerante” woke-mafias hykleri. Tidligere på måneden kaldte hun komiker og tv-vært Jimmy Kimmel for transfobisk, fordi han omtalte hende som ”Trump i en paryk”, og i samme forbindelse kritiserer hun den samlede venstrefløj for hykleri.


”Hvor er vreden fra venstrefløjen eller LGBT-miljøet? At være woke må være valgfrit, hvis man er demokrat,” skrev hun på Twitter.


Og Jenner har en pointe. At være woke har aldrig handlet om værdier som ”antiracisme” ”LGBT-rettigheder” eller ”social retfærdighed”. Ovenstående kritik af Nassib og manglende støtte til Jenner viser, at woke-ideologien på venstrefløjen udelukkende anvendes i en større politisk kamp, hvor (ny-)marxistiske idéer fremmes, mens enhver, der ikke underkaster sig disse idéer, bekæmpes.


67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle