• Redaktionen

Hæng Mike Pence!

”Hang Mike Pence” har trendet på Twitter trods BigTechs censur af Parler og blokeringen af Trump for at ”opildne til vold”.

Parler og Trump

I går kom det frem, at Parler var blevet fjernet fra Googles Play Store, og at Apple havde givet det populære ”Free Speech”-medie 24 timer til at begynde at overvåge sin platform for opfordringer til vold, hvis ikke mediet skulle lide samme skæbne på Apples appstore. Beslutningen er truffet trods en skarp kritik af BigTech for at krænke ytringsfriheden for særligt konservative og højreorienterede, hvilket kulminerede, da Twitter forleden permanent blokerede præsident Trump på det populære sociale medie.

Hæng Mike Pence

I betragtning af BigTechs begrundelse om, at man med ovenstående blokering af Trump og tiltag mod Parler vil modarbejde opfordringer til vold, overraskede det derfor mange, at kommentaren Hang Mike Pence fredag aften var blevet tweetet over 14.000 gange og derfor trendede. Twitter har dog siden blokeret kommentaren fra listen over populære tweets, og flere brugere pointerede, at truslen ikke kom direkte fra Twitter-brugerne, men stammede fra en video fra optøjerne ved U.S. Capitol. Ikke desto mindre udtrykte mange utilfredshed med, at Twitter overhovedet havde ladet tweetet trende.


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle